WINING & DINING

 

Inleiding - De “Wining & Dining” start met een inleiding (PowerPoint) over de te proeven wijnen, alsmede over de techniek van het proeven , onder het genot van een glas heerlijke mousserende wijn en het eerste voorgerecht om een basis te leggen.

 

Proeverij en Scores van de wijnen - In het tweede deel worden de verschillende wijnen geproefd. De wijnen worden beoordeeld op hun kleur, geur, smaak en afdronk. Iedere proever krijgt een scoreformulier waarin de kwantitatieve- en kwalitatieve waardering  worden genoteerd. Hierbij wordt stokbrood en/of toast en water geserveerd om tussendoor de smaakpapillen te neutraliseren.

 

Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht Na iedere serie wijnen (wit, rosé, rood, zoet) wordt een gerecht van het diner uitgeserveerd waarbij de geproefde wijnen kunnen worden gedronken. Daarna volgt de volgende serie wijnen en de volgende gang van het diner, etcetera.

 

Tenslotte – koffie en thee

 

Mogelijke thema's

·         Frankrijk (11 wijnen)

·         Italië (13 wijnen)

·         Spanje ( 13 wijnen)

·         Australië ( 13 wijnen)

·         Uw eigen suggestie…..

 

Kosten

75,00 Euro per persoon (inclusief BTW) vanaf 12 personen. Bij minder dan 12 personen prijs in overleg.

 

Voor uitgebreide informatie en menu's klik hier voor een PDF-document.

 

Locatie

WINING & DINING  kan bij U thuis worden georganiseerd of in Uw club- of buurthuis. Uiteraard kan MISSET WIJNEN bemiddelen bij het vinden van een geschikte locatie.  In Delft en omstreken heeft MISSET WIJNEN ervaring met een aantal geschikte locaties.

 

Aanvang en tijdsduur

Aanvang: ca 17:00 - Einde: ca 23:00.

 

Overige zaken

·         MISSET WIJNEN neemt alle benodigdheden voor de wijnproeverij mee: glazen, waterkaraffen, wijnkoelers, spuugbakken", kurkentrekkers, pennen, proefformulieren, laptop, beamer, projectietafel en -scherm, schalen, borden, bestek etcetera! – kortom ALLES!!!!!!!!!

·         De proeverij is een voorstelling en groepsgebeuren, daarom is het noodzakelijk dat iedereen op het begintijdstip aanwezig is.