Bestellen en bezorgen

 

De wijnen kunnen per e-mail of telefonisch (06-41140264) worden besteld. U kunt de wijnen op de volgende manieren in bezit krijgen:

  • Afhalen bij MISSET WIJNEN, Renovalaan 17, 2645 NX Delfgauw.

  • In de regio Delft bestaande uit Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Pijnacker worden de wijnen (vanaf 12 flessen) gratis thuisbezorgd.

  • In een straal tot 20 km van Delft geldt 0,19 per km bezorgkosten.

  • Buiten genoemde regio's worden de wijnen per POST.NL tegen de geldende tarieven verstuurd (maximumformaat 100 x 50 x 50 cm):

    • 0-10 kg: 6,95 Euro

    • 10-30 kg: 13,25 Euro.

    Een fles wijn weegt al gauw 1.0-1.5 kg! Het versturen van een doos met 6 flessen kost derhalve 6,95 Euro en 12 flessen kost 13,25 Euro. Verzendkosten zijn voor koper.

Betalen

 

De levering is voorzien van een factuur welke binnen 14 dagen na levering van de wijnen betaald moet worden op de aangegeven manier. Misset Wijnen blijft eigenaar totdat het volledige bedrag is betaald door de koper. Indien als gevolg van overmacht Misset Wijnen niet in staat is een bestelling te leveren, kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wanneer betaling reeds heeft plaatsgevonden, dan wordt het bedrag uiteraard terugbetaald aan de koper.

 

Prijzen en Kortingsregeling

 

Prijzen geldig tot de volgende mailing en/of update van de website, maar wijzigingen voorbehouden.

Bij afname van 12 flessen of meer, al dan niet gesorteerd, geldt een korting van 10%.

Speciale aanbiedingen vallen niet onder de kortingsregeling maar tellen wel mee voor het aantal flessen per bestelling.

 

Oudere en bijzondere wijnen

 

MISSET WIJNEN betracht grote zorg bij het aankopen, opslaan en verzenden, alsook bij het beschrijven van wijnen. Met name voor de oudere wijnen gebeurt dit echter in goed vertrouwen en mocht een wijn volgens koper niet voldoen aan de door hem te verwachten kwaliteit, dan aanvaarden wij in principe geen verantwoordelijkheid. Bij de oudere en bijzondere wijnen kan het zijn dat het niveau van de wijn in de fles niet meer tot in de hals aanwezig is, etiketten niet meer 'punt-gaaf' zijn, capsules beschadigd e.d. daar waar dat van toepassing is zal er zeker melding van worden gemaakt en is daar bij de prijsbepaling rekening mee gehouden. De kwaliteit van wijnen ouder dan 20 jaar kan niet meer onvoorwaardelijk worden gegarandeerd. Misset Wijnen zal echter wel trachten een zo duidelijk mogelijke indicatie te geven, wat u van de fles mag verwachten, omdat de meeste wijnen door ons geproefd zijn.

 

Levering geheel vrijblijvend en zolang de voorraad strekt.